diumenge, 22 de novembre del 2009

Camps de blat a Cal Marquet

De PAISATGE

"Camps de blat a Cal Marquet" - Oli sobre tela - 85 x 72 cms - 1993
col.lecció particular - Castelló

2 comentaris:

  1. Aquest quadre és una mostra del Gran Mestre què sou, senyor Cerdans. També és una mostra de com és la gent de la Vila, què no us deixarà mai un comentari per què són tots uns hipócrites i uns falsos. És a dir: La Pepa no os deixarà cap comentari no fos càs què en Albert se n'ha donés..... Es injust. El teu ART està veritablement molt per sobre de molta gent i per descomptat per sobre de mi.

    Et fel.licito sincerament it'admiro com a Mestre Pintor què ets.

    Es un plaer anar revisant la teva obra....

    ResponElimina
  2. Tu que em coneixes, saps del meu convenciment de que per millorar en lo que fas, cal ésser utòpic en els teus objectius, ja que encara que per definició és impossible d’arribar-hi, pot servir d’al·licient en el teu treball, com una meta a la que no podràs arribar, però sí acostar-t’hi. més.
     
    Per això, quan rebo opinions com les teves - que hem fan quedar tant bé - no puc més que agrair-les sincerament, i al mateix temps creure que se'm sobrevalora.
     
    D’altra banda, i em sap greu, tinc que manifestar-te el meu desacord en la teva opinió sobre els nostres conciutadans.
    Has de saber que he rebut felicitacions personalment i a través de correus, i crec, que hi han un munt de situacions que justifiquen que la gent no es decideixi a escriure un comentari. Per la meva part, rés a dir. Les poques que rebo fan més valuoses les de les persones que han tingut la generositat de manifestar la seva opinió.

    També crec que la meva pintura pot desagradar a molts. Això vull acceptar-ho de la manera més natural. De fet les crítiques, que en un primer moment son doloroses, estimulen al mateix temps a seguir treballant per millorar.
     
    Et convido a reflexionar sobre el teu comentari, i si ho creus oportú, ja saps que tens les pàgines d’aquest blog a la teva disposició.

    Una altra vegada,  gràcies!
     
    Sincerament teu,
     
    Ferran Cerdans

    ResponElimina